Retail

Ontdek hoe strategische verlichting de winkelervaring en verkoopresultaten kan verbeteren. Verlichting accentueert producten en creëert een aantrekkelijke sfeer. Neem contact met ons op voor uw volgende retail project en laat ons u helpen met op maat gemaakte verlichtingsoplossingen.

Wat kan verlichting betekenen voor de retail sector?

Aandachtstrekker

Goed geplaatste verlichting trekt de aandacht naar specifieke producten en etalages, waardoor klanten sneller geneigd zijn om binnen te komen en aankopen te doen.

Merkbeleving

Verlichting helpt bij het versterken van het merkimago. Verschillende lichtkleuren en -intensiteiten kunnen de gewenste sfeer en uitstraling van een merk ondersteunen.

Klantenervaring

Een goed verlichte winkel zorgt voor een prettige winkelervaring. Het zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen, langer blijven en meer kopen.

Kostenbesparing

Moderne, energie-efficiënte verlichting kan de operationele kosten aanzienlijk verlagen, wat belangrijk is voor de marges in de retail.

Ontdek een van onze Retail projecten

Modewinkel

Van Tilburg

Bij Van Tilburg Nistelrode, de grootste modewinkel van Nederland met meer dan 800 merken onder één dak, staat product presentatie centraal. Het creëren van de ideale winkelervaring vereist niet alleen een zorgvuldig samengestelde collectie, maar ook een doordachte benadering van verlichting.

  • Van Tilburg verlichting toiletten

Over ons

Bij Lumenplan, uw specialist in hoogwaardige lichtoplossingen voor retail, utiliteit en hospitality, combineren we ervaring en passie voor innovatie. We bieden maatwerkoplossingen die sferen verbeteren, verkoop stimuleren, duurzaamheid bevorderen en werkplezier en veiligheid vergroten. Ons team integreert de nieuwste lichttechnieken en denkt proactief met u mee voor oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Wat wilt u laten zien?

Neem contact met ons op voor uw volgende retail project en laat ons u helpen met op maat gemaakte verlichtingsoplossingen.